心灵家园

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

搜索

[翻唱歌曲] My Heart Will Go On

My Heart Will Go On
歌手:Céline Dion
翻唱:凤舞九天

Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on.
Far across the distance
and spaces between us
You have come to show you go on.
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more, you opened the door
And you're here in my heart,
and my heart will go on and on.
Love can touch us one time
and last for a lifetime
And never let go till we're gone
Love was when I loved you,
One true time I hold to
In my life we'll always go on.
music
You're here, there's nothing I fear
And I know that my heart will go on.
We'll stay, forever this way
You are safe in my heart
and my heart will go on and on.

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x

评分

◇海棠依旧◇ + 10 + 2 赞一个!

已有 1 人打赏作者

流年无心 赏了楼主5心灵币
沙发占位置,听完再发言

哈哈哈哈,沙发王易手了.......  发表于 2023-10-21 11:38
你下来。抢我生意!!!  发表于 2023-10-20 20:44
永远的泰坦尼克
永远的夹克与肉丝
深情的旋律
动情的演唱
小九用他独有的声线演绎了一场荡气回肠的永恒
------------
穿越时空
走过时光的门
不变的
我心永恒
◇海棠依旧◇ 发表于 2023-10-20 19:25
永远的泰坦尼克
永远的夹克与肉丝
深情的旋律

好歹是迄今为止唯一一首英文歌曲,肯定空前而且很可能绝后,哈哈哈
这高大上的。。向外语进军了啊。。。
北冥有鱼 发表于 2023-10-22 22:01
这高大上的。。向外语进军了啊。。。

我只是 尝试一下未知领域
我天。。。。。你这是要唱破天穹吗???
为你的坚持点赞。。。。。向你学习。。。
莫失莫忘 发表于 2023-10-23 09:15
我天。。。。。你这是要唱破天穹吗???
为你的坚持点赞。。。。。向你学习。。。

以前从没想过自己能唱下来,事实证明,坚持到底就是胜利
终于有人唱了哈哈,凤版这首实在抢眼
前奏响起,回忆一并而来
这嗓音制造的空灵感蛮到位的,点赞!
流年无心 发表于 2023-11-2 09:14
终于有人唱了哈哈,凤版这首实在抢眼
前奏响起,回忆一并而来
这嗓音制造的空灵感蛮到位的,点赞!

不知道为啥,期待的高潮部分没有爆出